Category Archives: Tratamente alternative

Ce este banda kinesiologica?

      Comentariile sunt închise pentru Ce este banda kinesiologica?
banda-kinesiologica

Multi dintre dumneavoastra au avut ocazia de a vedea fie la televizor, fie cu ocazia unor evenimente sportive, ca unii dintre participanti purtau niste benzi colorate pe diferite zone ale corpului. Daca sunteti curiosi sa aflati, atunci vreau sa va spun ca acestea se numesc benzi kinesiologice si au fost… Read more »

Tratamnetul cu ventuze masaj si efectul acestuia

      Comentariile sunt închise pentru Tratamnetul cu ventuze masaj si efectul acestuia
ventuze din silicon pentru masaj

Oricine a auzit de ventuze masaj si de rezultatele acestui tratament alternativ. Chiar daca la prima vedere poate parea dureros pentru pacient, in timpul tratamentului acesta va simti doar o stare de relaxare. O sedinta cu ventuze masaj nu dureaza mai mult de un sfert de ora. Tratamentul cu ventuze… Read more »

Marirea penisului la 18 ani: cum se face? Ce optiuni reale exista?

      Comentariile sunt închise pentru Marirea penisului la 18 ani: cum se face? Ce optiuni reale exista?
marirea penisului metode forum farmacii

18 ani este varsta la care foarte multi dintre noi ne-am gandit la o metoda pentru marirea penisului, fara a lua in calcul faptul ca, teoretic, mai sunt inca vreo 2 ani in care penisul mai poate creste natural. Bineinteles, este o chestie care depinde de la om la om,… Read more »

Remedii naturiste care lupta impotriva depresiei

      Comentariile sunt închise pentru Remedii naturiste care lupta impotriva depresiei

Una dintre cele mai intalnite afectiuni, atat in randul adultilor, dar si a copiilor poarta numele de depresie. Practic, este o lupta pe care o duci in fiecare zi, secunda de secunda, cu mintea ta care incepe sa croiasca fel de fel de povesti si scenarii care ii fac trupui… Read more »

Beneficiile consumului de ceai de musetel

      Comentariile sunt închise pentru Beneficiile consumului de ceai de musetel

Nu mai esteun secret pentru nimeni in ceea ce priveste musetelul. E bun la toate, iar ceaiul il bem si in loc de apa, neindulcit. Florile plantei se folosesc in tratarea celor mai diverse afectiuni: de la dureri menstruale la viroze respiratorii, de la dureri de cap la ulburari digestive… Read more »