Marirea penisului la 18 ani: cum se face? Ce optiuni reale exista?

      Comentariile sunt închise pentru Marirea penisului la 18 ani: cum se face? Ce optiuni reale exista?

18 ani este varsta la care foarte multi dintre noi ne-am gandit la o metoda pentru marirea penisului, fara a lua in calcul faptul ca, teoretic, mai sunt inca vreo 2 ani in care penisul mai poate creste natural.

Bineinteles, este o chestie care depinde de la om la om, insa in general, stoparea cresterii are loc undeva intre 18 – 20 de ani, deci daca ai 18 ani si nu ai inca dimensiunea pe care ti-o doresti, exceptie facand cazul cand detii un micro penis, nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi, iar daca te gandesti la o metoda pentru marirea penisului, consider ca cea mai indicata sa te orientezi catre un exercitiu pentru marirea penisului.

Haideti acum sa lasam barbologia la o parte si sa vedem informatiile despre marirea penisului pentru care ati ajuns in acest articol si anume, care sunt metodele pentru marirea penisului pe care le-ati putea adopta la aceasta varsta si cu care ati putea obtine rezultate decente.

Marirea penisului la 18 ani: metode disponibile

Voi trece in revista cateva dintre metodele pentru marirea penisului care ar putea fi folosite la varsta de 18 ani. Nu le scriu ca recomandari, ci le scriu strict ca metode , sa va puteti analiza optiunile si sa alegeti ce este mai bun pentru voi.

Info: sfatul meu personal este sa nu va lasati influentati foarte mult de rezultatele cu care se lauda altii. Pe Internet cel putin, sunt foarte multi oameni care au testat diverse metode pentru marirea penisului si care se lauda cu rezultate de domeniul sf-ului. In fine, haideti sa revenim la metode.

Operatia pentru marirea penisului (numita si faloplastie)

Este una dintre cele mai sigure metode pentru marirea penisului. Prin sigure ma refer la rezultatele obtinute in urma ei nu la lipsa riscurilor, deoarece este o operatie destul de grea si riscanta din punctul meu de vedere.

marirea penisului metode forum farmacii

Inainte de a lua decizia unei operatii de marirea penisului, va recomand sa va informati temeinic si sa va puneti la  curent cu tot ce presupune aceasta. Riscuri, perioada de recuperare, costuri. Etc.

Eu personal nu as apela la o operatie pentru marirea penisului decat in cazul unui micropenis.

Exercitii pentru marirea penisului:

Mi se par cele mai accesibile din toate punctele de vedere. Cu cateva exceptii si cazuri particulare, sunt sigure, nu implica riscuri, nu costa nimic (majoritatea pot fi facute fara echipament special, doar cu mainile si eventual un gel de masaj).

Beneficiile exercitiilor pentru marirea penisului apar destul  de repede, iar rezultatele in sine apar dupa cateva saptamani de exercitii. Din experienta mea, un “tratament”cu exercitii pentru marirea penisului se intinde pe cateva luni de zile, iar exercitiile sunt  facute in fiecare zi. Va recomand sa cititi pe siteuri de specialitate mai multe informatii despre exercitiile pentru marirea penisului.

Creme si geluri pentru marirea penisului:

Daca sunteti interesati de arirea penisului, cu siguranta denumirile cremelor si gelurilor si cremelor create in aces scop va suna foarte cunoscut, deoarece li se face foarte multa publicitate atat prin mass media cat si pe siteurile cu filme pentru adulti.

Acestea din punctul meu de vedere, nu sunt foarte eficiente si implica neaparat executia de exercitii pentru marirea penisului.

Atentie: anumite creme pentru marirea penisului pot provoca probleme de natura dermatologica.