Lucruri importante de stiut despre prezervativul feminin

      Comentariile sunt închise pentru Lucruri importante de stiut despre prezervativul feminin

Folosirea prevezervativului in timpul actului sexual trebuie sa reprezinte un must. Acest lucru il confirma si expertii. Acestia considera ca folosirea acestora poate sa reduca riscul imbolnavirilor cu HIV si alte boli cu transmitere sexuala destul de mult. Acest lucru ar trebui sa reprezinte o veste buna pentru toate cuplurile.

prezervativ feminin

Insa, nu doar partenerul tau poate folosi prezervativ, ci si tu. Acesta se comporta ca o bariera de protectie impotriva bolilor si a unei sarcini nedorite. Asadar, daca nu esti tocmai pregatita pentru o vizita la ginecolog unde ai putea afla mai multe informatii despre utilizarea acestuia, desi este indicat, atunci iti recomandam sa te documentezi mai bine despre utilizarea acestuia.

Acesta impiedica ca sperma sa ajunga in vagin si spermatozoizii sa nu fecundeze ovulul. De asemenea, trebuie spus faptul ca prezervativul feminin este protector si impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

Cum arata prezervativul feminin si ce beneficii aduce utilizarea sa?

Ei bine, acest tip de prezervativ este un cilindru inchis la un capat. De obicei, acesta este confectionat din poliuretan si este destul de rezistent. Ambele capete ale acestui contin cate un inel felxibil. De asemenea, acesta se introduce in vagin. Insa, trebuie neaparat inainte de inceperea actului sexual. Mai multe pe https://blackbeauty.ro/prezervative-pentru-femei/

Practic, diferenta intre prezervativul feminin si cel pentru barbati este faptul ca acesta are doua inele la capetele sale si se insereaza in vagin. Nu este o diferenta foarte mare, insa, confera purtatoarei mai multa siguranta in timpul actului sexual. Trebuie sa tii cont ca inainte sa il cumperi sa verifici daca nu cumva este expirat. De asemenea, trebuie sa folosesti mereu ceva de calitate pentru siguranta ta. Nu trebuie sa te zgarcesti tocmai acum.

Aceasta metoda poate fi destul de buna mai ales pentru acele persoane care au alergie la latex intrucat este utilizat dintr-un material precum poliuretan. Mai mult decat atat, aceasta metoda poate fi aleasa de catre acele persoane care nu au incredere ca partenerul lor foloseste corect prezervativul. Daca ti se pare ca nu esti in siguranta, ar trebui sa preiei controlul si sa folosesti tu un astfel de prezervativ.

Despre utilizarea prezervativului feminin trebuie spus faptul ca acesta se va folosi fara cealalata metoda, respectiv cea pentru baieti. Utilizarea acestei metode contraceptive nu este greu de utilizat si nu este nici scumpa. Siguranta cea mai mare este data de faptul ca aceasta metoda contraceptiva are o protectie de pana la 97% impotriva bolilor cu transmitere sexuala, ceea ce este un mare plus.  Acesta un avantaj mare de care are nevoie orice utilizator.

Este important de precizat si faptul ca prezervativul feminin se va aplica atunci cand ai tu chef. Nu intelege gresit! Acest lucru inseamna ca il poti folosi destul de devreme inaintea inceperii actului sexual, chiar cu pana la 6 ore, ceea ce confera mai multa libertate in utilizare.

In concluzie, daca faci parte dintre cele care au nevoie de mai multa siguranta cand vine vorba de utilizarea prezervativului, ceea ce este normal, opteaza pentru prezervativul feimin. Acesta a fost special creat pentru ca tu sa fii in siguranta.