Category Archives: Fără categorie

Regim de slabit

      Comentariile sunt închise pentru Regim de slabit
dieta

Va oferim in continuare cateva sugestii pentru ca va putea reduce greutatea, printr-o dieta vegetariana echilibrata care nu va avea efecte adverse. Tineti cont de faptul ca si o dieta vegetariana poate contine prea multe calorii si consumati doar acele cantitati necesare sa va astampere foamea. Ce veti manca pe… Read more »

Despre muschii tai

      Comentariile sunt închise pentru Despre muschii tai
masaj

Influenţele stilului modern de viaţă nu numai că a minimalizat efortul fizic în care erau implicaţi muşchii corpului dar chiar a ridicat la cote maxime numărul persoanelor ce prezintă probleme ale coloanei vertebrale,fapt mai mult decât îngrijorător. Mai mult fiind în grabă, mereu fiind contra cronometru,paşim incorect purtându-ne corpul  neglijent,… Read more »

TABLETELE INTRE TREND SI NECESITATE. UN MIC GHID PENTRU INCEPATORI.

      Comentariile sunt închise pentru TABLETELE INTRE TREND SI NECESITATE. UN MIC GHID PENTRU INCEPATORI.
i pad

  PENTRU INCEPATORI. Ca sa fie clar de la inceput: nu sunt fan tablete, dar le-am gasit totusi rostul lor, pozitionat undeva intre telefonul mobil din buzunar si ultrabook-ul din geanta. Tabletele sunt doar niste telefoane imense, carora li s-a marit ecranul de la 7 inci pana la 12 inci… Read more »

Adevarul despre Baneasa

      Comentariile sunt închise pentru Adevarul despre Baneasa
adevar

  Principalele valori pe care le sustine Baneasa sunt integrarea, calitatea, diversitatea si „verde”. Integrarea se refera la faptul ca Baneasa este o parte integranta a capitalei, o zona deschisa tuturor care inseamna spatii de locuit, de birouri si zone comerciale de care poate beneficia orice locuitor al Bucurestiului… Calitatea… Read more »

De ce un cos cadou este cel mai interesant cadou pe care il poti trimite cuiva

      Comentariile sunt închise pentru De ce un cos cadou este cel mai interesant cadou pe care il poti trimite cuiva

Care este cel mai bun lucru legat de aceste cosuri cadou la care va ganditi? Sunt sigur ca va vin multe lucruri in minte, dar toate vor conduce catre un singur raspuns – cosurile cadou reprezinta unul dintre cele mai placute si mai interesante cadouri care v-ar placea sa le… Read more »