Category Archives: Diverse

Zone “extraterestre” – Peisaje Aflate pe Pamânt

      Comentariile sunt închise pentru Zone “extraterestre” – Peisaje Aflate pe Pamânt
muntii-tianzi

Planeta noastră nu încetează să ne surprindă și în fiecare zi realizăm cât de putine știm despre ea. Pe Terra există o mulțime de peisaje parcă rupte din filmele SF și în continuare vă prezint 10 dintre ele. Munții Tianzi – China Acești munți se află în provincia Hunan și… Read more »

Ciudățenii ale Pământului – Cele mai Ciudate Animale

      Comentariile sunt închise pentru Ciudățenii ale Pământului – Cele mai Ciudate Animale
pestele-liliac

Dacă v-ați gândit vreodată că toate animalele sunt pufoase și drăgălașe, aflați că nu este deloc așa. În acest articol, vă vom prezenta doar o parte din cele mai urâte creaturi ale acestui pământ, pe care ”mama natură” nu le-a înzestrat cu așa multă frumusețe. Cârtița cu nas stelat Sau… Read more »

Secret Agent Clank – Păreri și Informații. Recenzie Completă

      Comentariile sunt închise pentru Secret Agent Clank – Păreri și Informații. Recenzie Completă
joc-Secret-Agent-Clank

Secret Agent Clank este un joc din seria “Ratchet & Clank” spre deosebire de celelate jocuri din acestă serie, personajul principal acum este roboţelul Clank. El porneşte într-o aventură de-a lungul galaxiei pentru a dovedi nevinovăţia lui Reatchet căruia i se înscenează un furt şi este închis. Personajul principal al… Read more »

Regim de slabit

      Comentariile sunt închise pentru Regim de slabit
dieta

Va oferim in continuare cateva sugestii pentru ca va putea reduce greutatea, printr-o dieta vegetariana echilibrata care nu va avea efecte adverse. Tineti cont de faptul ca si o dieta vegetariana poate contine prea multe calorii si consumati doar acele cantitati necesare sa va astampere foamea. Ce veti manca pe… Read more »

Despre muschii tai

      Comentariile sunt închise pentru Despre muschii tai
masaj

Influenţele stilului modern de viaţă nu numai că a minimalizat efortul fizic în care erau implicaţi muşchii corpului dar chiar a ridicat la cote maxime numărul persoanelor ce prezintă probleme ale coloanei vertebrale,fapt mai mult decât îngrijorător. Mai mult fiind în grabă, mereu fiind contra cronometru,paşim incorect purtându-ne corpul  neglijent,… Read more »