Combina frigorifica Beko RDNE535E20DZM – un produs cu functii premium

      Comentariile sunt închise pentru Combina frigorifica Beko RDNE535E20DZM – un produs cu functii premium

Te afli in cautarea unui dispozitiv care sa raceasca bine alimentele? Totodata, vrei ceva economic, cu un design placute si functii moderne, diferite de produsele obisnuite? Atunci trebuie sa te opresti din cautare. Avem noi sugestia perfecta: combina frigorifica Beko RDNE535E20DZM. Acest model se remarca datorita faptului ca pana acum nu si-a dezamagit utilizatorii. Si este firesc sa fie astfel. Este vorba de un produs de calitate, din gama Beko.

Combina frigorifica Beko RDNE535E20DZM – ce o recomanda

Cand vine vorba de aceasta combina, nu avem cum sa nu remarcam compartimentul EverFresh+. Acesta reprezinta un loc generos din interiorul combinei, folosit pentru a stoca fructele si legumele. Insa, nu in orice conditii, ci de asa natura incat sa le fie pastrata prospetimea si vitalitatea. In felul acesta, nu trebuie sa va asteptati ca acestea sa se vestejeasca la scurt timp dupa ce au fost cumparate, ci puteti alege sa va bucurati de gustul sanatos si plin de savoare. Perioada de conservare in cazul acestor produse este de 3 ori mai mare decat in cazul frigiderelor obisnuite, care nu detin un astfel de compartiment inteligent.

Stiti ce este functia Buzzer? In cazul in care raspunsul este nu, va explicam noi. Aceasta functie apartine combinei frigorifice Beko RDNE535E20DZM si are rolul de a avertiza sonor utilizatorul, in cazul in care usa acestui dispozitiv ramane deschisa pentru un interval mai mare de un minut. Acest lucru este de folos celor care intentioneaza sa aseze combina in restaurante sau cafenele. Dincolo de acest lucru, aceasta avertizare le prinde bine utilizatorilor in cazul in care au bunici sau copii care au tendcombinei frigorificeinta de a fi usor neglijenti. Asa ca da, ea isi dovedeste utilitatea in mai multe cazuri.

Filtrul anti-miros este si el un plus al acestei combine marca Beko. Este vorba de un filtru activ de carbon care se ocupa cu iscusinta de eliminarea mirosurilor neplacute. Acest lucru se realizeaza prin optimizarea circulatiei aerului din interiorul combinei Beko RDNE535E20DZM, dar si prin intermediul reglarii nivelului de umiditatea. Datorita acestui filtru de carbon, riscul aparitiei microbilor este mult mai scazut. Acelasi lucru este valabil si pentru bacteriile daunatoare care pot afecta considerabil gustul, aspectul si desigur, mirosul alimentelor.

Beko RDNE535E20DZM

Beko RDNE535E20DZM

Iar atunci cand vorbim despre combina Beko RDNE535E20DZM, automat vorbim si despre sistemul NeoFrost. Aceasta detine doua tipuri de sisteme inteligente: Active Dual Cooling si No Frost. Cele doua se ocuapa de conditiile bune de conservare ale alimentelor, atat atunci cand vine vorba de frigider, cat si atunci cand vine vorba de congelator. Acest lucru duce si la optimizarea consumului. Astfel, combina frigorifica Beko RDNE535E20DZM face parte din clasa A+, ceea ce il face pe utilizator sa plateasca mai putin la factura de energie electrica. Acest sistem de tipul NeoFrost completeaza functiile amintite anterior, contribuind la eliminarea completa a bacteriilor si mirosurilor.

Fiind vorba de o combina buna si nu de un frigider oarecare, acest model are o capacitate generoasa de 535 L. Desigur, este vorba de un volum brut. Volumul net al acestui model este de 491 L. Chiar si asa, il putem numi destul de generos.