Cel mai inteligent semn zodiacal este…

      Comentariile sunt închise pentru Cel mai inteligent semn zodiacal este…

Cele 4 zodii inteligente

Asemenea frumusetii, altruismului sau incapatanarii, consider inteligenta ca fiind o trasatura de personalitate. Inteligenta ne ofera protectie, confort si siguranta. Pentru mine, inteligenta are doua forme: inteligenta analitica, care se refera la capacitatea cognitiva si care se masoara in IQ , si inteligenta perceptiva, care tine de lumea emotionala si capacitatea de empatie.

Zodiile inteligente din punct de vedere analitic sunt:

Berbec

berbecNativul din Berbec face parte, cu siguranta, din zodiile inteligente cu IQ generos. Pentru el stiintele exacte sunt o placere in a le aprofunda, deoarece s-a nascut cu un instinct nativ in a le rezolva.

Varsator

varsatorVarsatorul se naste cu talentul oratoric, fiind foarte echilibrat in discurs. Acestia pot fi buni avocati, psihologi si lingvisti. Acestia mai au si talentul extraordinar de a scrie povesti. Nativele din Varsator fac parte, fara discutie, din cele mai inteligente zodii de femei.

Zodiile inteligente perceptive sunt:

Scorpionul

scorpionDaca am face un top cu cele mai inteligente zodii barbati, cu siguranta Scorpionul ar fi fruntas. Este foarte dificil de pacalit, deoarece are puterea de a vedea dincolo de cuvinte. Acesta se naste cu capacitatea si dorinta de a descoperi emotiile celorlalti si de a-i pune in situatii limita, doar ca sa vada el cum reactioneaza interlocutorii.

Rac

racAceste zodii sunt incredibil de empatice. Ei au puterea de a intelege emotii, ganduri si chiar frici pe care altii nici nu le observa. Sunt foarte sensibili, romantici, copilarosi si au un puternic atasament fata de propriul camin. Racul, deasemenea, face parte din zodiile cele mai norocoase.

Cu toate acestea, consider ca fiecare zodie are tipul sau specific de inteligenta si poate fi incadrat, la randul lui, in zodiile inteligente, dupa cum urmeaza:

Inteligenta intuitiva: Leu, Sagetator;

Inteligenta practica: Capricorn, Taur, Fecioara

Inteligenta analitica: Gemeni, Balanta

Sursa articol: https://ohioastrology.com/2011/08/14/the-most-intelligent-sign-of-the-zodiac-is/