Cat de rentabil este tratamentul cu vacuum?

      Comentariile sunt închise pentru Cat de rentabil este tratamentul cu vacuum?

Exista multe tratamente care au scopul de a ne scapa de celulita, insa cate din acestea isi ating rezultatul? Si mai ales, cate dintre acestea isi ating rezultatul in cateva zile de la aplicare? Raspunsul este cel pe care il stim cu totii, si anume ca foarte putine tratamente ofera aceste privilegii. Insa exista cateva tratamente care fac exceptie de la aceasta regula, iar unul dintre acestea este cel prin ventuze masaj anticelulitice. Fiind folosite inca din perioada antichitatii in China, ele au fost mentionate in numeroase texte care dateaza de acum 3000 de ani in urma, cat si despre efectele si persoanele care au folosit aceste metode de tratament, nu este de mirare faptul ca au fost folosite de cateva mii de ani si nici in prezent nu au disparut, ba mai mult sunt folosite la fel de des ca si in trecut.

Tratament cu ventuze masaj

Ventuze masaj | Lupta intre traditional si modern

Confruntarea dintre medicina traditionala si cea moderna in ceea ce priveste tratamentele anticelulitice pare sa fie castigata de catre cea dintai, intrucat tratamentul cu ventuze anticelulitice ofera rezultate imediate si la un cost mult mai mic decat cel al tratamentelor moderne, atat in materie de bani cat si de efecte adverse. Acest lucru se datoreaza faptului ca in magazinele de profil gasim ventuze masaj pret mai mult decat accesibil, fara niciun rabat de la calitate.

Fiind deja un tratament considerat standard in saloanele de infrumusetare din S.U.A cat si din Europa, nu este de mirare faptul ca si la noi in tara numeroase clinici de infrumusetare folosesc si ofera acest tip de tratament.

O sedinta de tratament cu vacuum poate sa dureze oricat intre 10 si 40 de minute, insa este recomandat sa nu depasiti  aceasta perioada de timp intrucat riscati sa dezvoltati vanatai care pot fi dureroase, insa dupa cateva zile vor disparea complet. Multe persoane evita sa foloseasca tratamentul cu vacuum prin ventuze masaj datorita acelor urme pe piele care sunt lasate, insa trec cu vederea ca numeroase vedete si foarte multi sportivi folosesc aceasta metoda de tratament si poarte acele urme pe piele cu mandrie. O sedinta completa de tratament cu vacuum poate sa dureze si pana la 15 sedinte.

Intrucat miscarile efectuate de catre specialist pot fi putin agresive, acest tratament este contra-indicat femeilor gravide, cat si persoanelor cu anumite boli de piele ori care au varice sau vase de sange sparte. Acest tratament nu numai ca va reda acea luminozitate si elasticitate a pielii de care v-o doreati de foarte mult timp, insa si in acelasi timp va v-a scapa de multi centimetri de grasime, astfel incat puteti sa scapati de celulita garantat.

Tocmai datorita faptului ca este un tratament cu miscari mai agresive acesta reuseste sa acceseze si tesuturile subcutanate, de aici si zicala ‘no pain no gain’, insa acest lucru este doar un mic cost in comparatie cu efectele adverse ale tratamentelor promovate de catre medicina moderna, mai ales ca, asa cum am precizat, putem gasi ventuze masaj pret mai mult decat avantajos in magazinele online precum Ventussa.ro .