Beko HTV8733XS0 O alegere inspirata

      Comentariile sunt închise pentru Beko HTV8733XS0 O alegere inspirata

Pentru multi trebuie exista situatii in care unele activitati casnice le ocupa o foarte mare parte din timp insa exista si motive pentru care acest lucru se intampla si este vorba cu precadere de lipsa unor ajutoare in ceea ce priveste electrocasnicele prezente. Pentru a elimina o buna parte din ceea ce poate insemna depunerea unui efort considerabil poate nu ar fi rau sa va inconjurati de unele elemente precum este si o masina de spalat rufe automata si Beko HTV8733XS0 poate fi alegerea cea mai potrivita.Beko-HTV8733XS0

Motivele ce pot face din acest model unul fiabil pentru o gama variata de locuinte si pentru o gama variata de familii tin cu precadere de ceea ce inseamna designul pe care il are dar este vorba si despre prezenta unor caracteristici functionale potrivite. In aceasta gama a caracteristicilor avantajoase aduse de Beko HTV8733XS0 putem sa regasim pentru inceput cele constructive si mai exact partea de gabarit fiind vorba o inaltime de 84 cm, de o latime de 60 cm dar si de o adancime de 59 cm. Fiind vorba totusi despre o masina de spalat cu incarcare frontala va fi nevoie sa tineti cont si de partea de hublou cu care este echipata. Tot de gabarit ne putem lega si daca aveti impresia ca este unul mai generos decat in cazul altor modele dar si acest aspect poate fi justificat destul de usor. Veti avea faptul ca este vorba despre un model ce vine si cu un uscator iar asta inseamna ca aveti posibilitatea de a utilizare a doua electrocasnice in unul singur.

Pentru o utilizare a Beko HTV8733XS0 fara probleme

Fiindca prima destinatie este acea de a spala rufele si hainele murdare vom analiza aceasta parte in prima faza si prin intermediul unei capacitate de incarcare de pana la 8kg. Intreaga cantitate poate fi spalata prin intermediul unuia dintre programele disponibile si veti avea pentru asta o lista destul de numeroasa dar putem aminti cateva dintre cele mai importante. Puteti opta pentru alegerea unui program de spalare functie de tesaturi, pentru un program dedicat tricourilor, un program strict pentru clatire dar si un program de spalare rapida de pana la 14minute. Cum poate fi vorba si despre a indeparta orice urma de detergent si asta pentru a nu afecta pielea bebelusilor poate veti putea sa selectati cu ajutorul Beko HTV8733XS0 un program de clatire intensiva.

Indiferent de ce program veti alege puteti sa va bazati pe Beko HTV8733XS0 si pentru partea de stoarcere ce va ofera o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. Acest aspect este important dar si mai important este faptul ca pentru partea de uscator a acestui model veti avea o capacitate de incarcare de pana la 5kg. Functiile ce vin sa sustina ambele utilizari sunt si cele precum prezenta unei tehnologii Silent Tech, Motor ProSmart Inverter, OptiSense, Aquawave sau Durable heater. Fiind totusi vorba despre un model modern ce poate deservi o familie de pana la 6 membri o pozitionare in clasa energetica A nu ar trebuii sa fie chiar asa rau.