Category Archives: Tratamente alternative

Tratamnetul cu ventuze masaj si efectul acestuia

      Comentariile sunt închise pentru Tratamnetul cu ventuze masaj si efectul acestuia
ventuze din silicon pentru masaj

Oricine a auzit de ventuze masaj si de rezultatele acestui tratament alternativ. Chiar daca la prima vedere poate parea dureros pentru pacient, in timpul tratamentului acesta va simti doar o stare de relaxare. O sedinta cu ventuze masaj nu dureaza mai mult de un sfert de ora. Tratamentul cu ventuze… Read more »

Marirea penisului la 18 ani: cum se face? Ce optiuni reale exista?

      Comentariile sunt închise pentru Marirea penisului la 18 ani: cum se face? Ce optiuni reale exista?
marirea penisului metode forum farmacii

18 ani este varsta la care foarte multi dintre noi ne-am gandit la o metoda pentru marirea penisului, fara a lua in calcul faptul ca, teoretic, mai sunt inca vreo 2 ani in care penisul mai poate creste natural. Bineinteles, este o chestie care depinde de la om la om,… Read more »

Remedii naturiste care lupta impotriva depresiei

      Comentariile sunt închise pentru Remedii naturiste care lupta impotriva depresiei

Una dintre cele mai intalnite afectiuni, atat in randul adultilor, dar si a copiilor poarta numele de depresie. Practic, este o lupta pe care o duci in fiecare zi, secunda de secunda, cu mintea ta care incepe sa croiasca fel de fel de povesti si scenarii care ii fac trupui… Read more »

Beneficiile consumului de ceai de musetel

      Comentariile sunt închise pentru Beneficiile consumului de ceai de musetel

Nu mai esteun secret pentru nimeni in ceea ce priveste musetelul. E bun la toate, iar ceaiul il bem si in loc de apa, neindulcit. Florile plantei se folosesc in tratarea celor mai diverse afectiuni: de la dureri menstruale la viroze respiratorii, de la dureri de cap la ulburari digestive… Read more »

Usturoiul, un adevarat medicament naturist bun la toate

      Comentariile sunt închise pentru Usturoiul, un adevarat medicament naturist bun la toate

Folosit inca de pe vremea egiptenilor atat pentru gatit cat si pentru a trata unele afectiuni, puterile benefice ale usturoiului se pastreaza si astazi. Consumul de usturoi tine departe de organism racelile, infectiile si nu de putine ori ati auzit de la bunici ca a lua un catel de usturoi… Read more »