Secret Agent Clank – Păreri și Informații. Recenzie Completă

      Comentariile sunt închise pentru Secret Agent Clank – Păreri și Informații. Recenzie Completă

Secret Agent Clank este un joc din seria “Ratchet & Clank” spre deosebire de celelate jocuri din acestă serie, personajul principal acum este roboţelul Clank. El porneşte într-o aventură de-a lungul galaxiei pentru a dovedi nevinovăţia lui Reatchet căruia i se înscenează un furt şi este închis.

Personajul principal al acestui joc este Clank, el joacă rolul unui agent secret, un fel de James Bond. Acesta dispune de multe arme care le câştigă de-a lungul jocului, acestea se upgeadează cu cât le folosiţi mai mult.

Printre armele lui se numără  Tie-A-Rang, Cufflink Bomb, Blowtorch Briefcase, Tanglevine Carnation(preferata mea), ThunderStorm Umbrella, Holo-Knuckles. Deasemenea el dispune şi de câteva gadgeturi pentru spioni cum ar fi un stilou ce poate neutraliza razele laser sau un “Holo-monocle” care cu ajutorul lui se poate dechiza în roboţii pe care îi vede.

Secret-Agent-Clank-recenzie-joc

Nivelele jocului

În timpul nivelelelor va trebuii să treceţi pste diferite provocări, cum ar fi, pentru a deschide o uşă trebuie să rezolvaţi un puzzle sau pentru a trece peste reaze laser să apăsaţi anumite combinaţii de taste.

Clank nu este singurul personaj cu care vă veţi juca. În unele misiuni veţi juca în rolul lui Ratchet care e închis şi trebuie să vă luptaţi cu toţi deţinuţi pe care acesta i-a închis. La rândul lui şi Ratchet dispune de multe arme cum ar fi  OmniWrench 10K, Dual Lacerators, Shard Gun sau Walloper.

Căpitanul Qwark este un alt personaj care încearcă să fure toată faimă lui Clank, el inventează diferite poveşti pe care un scriitor le notează. Cea mai interesantă scenă cu el este cea de la operă în care el cântă câteva presupuse aventure de-ale lui.

Clank are şi ceva ajutoare, adică 3 roboţei “Gadgebots” cu care va trebuii să străbateţi câteva nivele pentru  a-l scoate pe Clank din încurcături.

În total sunt 30 de misiuni destul de distractive. Jocul desi pare a fi unul pentru copii, nu este, are o dificultate destul de mare.

PSPident – Afla exact ce model de PSP ai

Dupa cum stiti exista 4 categorii mari si tari de PSP-uri: Phat(1000), Slim(2000), Brite(3000) si mai nou Go. Totusi, fiecare categorie are mai multe versiuni cu placi de baza diferite iar la Slim unele modele se pot moda mai usor altele nu.

PSPident este un programel care merge pe orice tip de PSP si analizeaza componentele PSPurilor voastre. Este un fel de benchmark daca vreti. Cum trebuie procedat? Scrie si in ReadMe dar va mai spun si eu. Pur si simplu copiati folderul PSPident in GAME/GAME3XX Programul il downloadati de la sfarsitul postului.

In cazul in care PSP-ul nu este modat instalati ChichHEN R2 si apoi PSPident. In functie de rezultatul benchmarkului veti afla daca puteti moda sau nu PSP-ul fara a mai exista riscul de a-l transforma intr-o bucata scumpa de plastic nefolositoare. Site-ul PSPSlimHacks a publicat un tabel interesant cu modelele de PSP.