Category Archives: Sanatate

Ce este banda kinesiologica?

      Comentariile sunt închise pentru Ce este banda kinesiologica?
banda-kinesiologica

Multi dintre dumneavoastra au avut ocazia de a vedea fie la televizor, fie cu ocazia unor evenimente sportive, ca unii dintre participanti purtau niste benzi colorate pe diferite zone ale corpului. Daca sunteti curiosi sa aflati, atunci vreau sa va spun ca acestea se numesc benzi kinesiologice si au fost… Read more »

Cupele menstruale- Alternativa la tampoane si absorbante

      Comentariile sunt închise pentru Cupele menstruale- Alternativa la tampoane si absorbante

Cupele menstruale pot sa fie, cu desavarsire, o alternativa la tampoane si absorbante. Desigur, nu putini sunt si cei care contesta asta, insa nu stiu cat de informati sunt acestia in ceea ce priveste cupele menstruale. Astfel ca, in cele ce urmeaza o sa va scriu cateva lucruri esentiale despre… Read more »

Cupa menstruala – o alternativa recomandata de catre specialisti

      Comentariile sunt închise pentru Cupa menstruala – o alternativa recomandata de catre specialisti

Cupa menstruala este o modalitate de a te proteja pe tot parcursul perioadei menstruale, care vine cu o multitudine de avantaje atunci cand o veti folosi. Insa, inainte de a merge sa achizitionati un astfele de dispozitiv, trebuie sa cunoasteti mai multe informatii despre aceasta. Astfel, trebuie spus ca forma… Read more »

Tratamnetul cu ventuze masaj si efectul acestuia

      Comentariile sunt închise pentru Tratamnetul cu ventuze masaj si efectul acestuia
ventuze din silicon pentru masaj

Oricine a auzit de ventuze masaj si de rezultatele acestui tratament alternativ. Chiar daca la prima vedere poate parea dureros pentru pacient, in timpul tratamentului acesta va simti doar o stare de relaxare. O sedinta cu ventuze masaj nu dureaza mai mult de un sfert de ora. Tratamentul cu ventuze… Read more »

Lucruri importante de stiut despre prezervativul feminin

      Comentariile sunt închise pentru Lucruri importante de stiut despre prezervativul feminin
prezervativ feminin

Folosirea prevezervativului in timpul actului sexual trebuie sa reprezinte un must. Acest lucru il confirma si expertii. Acestia considera ca folosirea acestora poate sa reduca riscul imbolnavirilor cu HIV si alte boli cu transmitere sexuala destul de mult. Acest lucru ar trebui sa reprezinte o veste buna pentru toate cuplurile…. Read more »