Category Archives: Fără categorie

De ce un cos cadou este cel mai interesant cadou pe care il poti trimite cuiva

      Comentariile sunt închise pentru De ce un cos cadou este cel mai interesant cadou pe care il poti trimite cuiva

Care este cel mai bun lucru legat de aceste cosuri cadou la care va ganditi? Sunt sigur ca va vin multe lucruri in minte, dar toate vor conduce catre un singur raspuns – cosurile cadou reprezinta unul dintre cele mai placute si mai interesante cadouri care v-ar placea sa le… Read more »

Cel mai inteligent semn zodiacal este…

      Comentariile sunt închise pentru Cel mai inteligent semn zodiacal este…

Cele 4 zodii inteligente Asemenea frumusetii, altruismului sau incapatanarii, consider inteligenta ca fiind o trasatura de personalitate. Inteligenta ne ofera protectie, confort si siguranta. Pentru mine, inteligenta are doua forme: inteligenta analitica, care se refera la capacitatea cognitiva si care se masoara in IQ , si inteligenta perceptiva, care tine… Read more »

Alergii de primavara: 4 moduri de a le combate!

      Comentariile sunt închise pentru Alergii de primavara: 4 moduri de a le combate!

M. Scott Schreiber, un medic chiropractician din Delaware, a studiat si a descoperit metode de a combate alergiile de primavara, pornind de la propriile simtome: „ In zilele in care este mult polen nu pot sta foarte mult afara, lucru care este suparator, avand in vedere ca nu pot petrece… Read more »

Top 10 cele mai interesante traditii de Paste din intreaga lume!

      Comentariile sunt închise pentru Top 10 cele mai interesante traditii de Paste din intreaga lume!

Pastele este cea mai importanta sarbatoare a crestinatati. Dar traditiile difera de la stat la stat, in functie de natie si de cultura. Cu toate ca unele traditii se pastreaza, nu toata lumea vopseste oua rosii de Paste sau, mai nou, cauta oua de ciocolata aduse de Iepuras prin gradini…. Read more »